Je bekijkt nu Covid Update 25-02-2022
Covid maatregelen per 25-02-2022

Covid Update 25-02-2022

De laatste stap in het loslaten van de Corina maatregelen zetten we op vrijdag 25 februari. Dan:

  • gelden weer de normale openingstijden;
  • nemen we afscheid van:
    • het coronatoegangsbewijs (3G) op locaties waar minder dan 500 mensen binnen zijn;
    • de verplichte 1,5 meter afstand;
    • het dragen van een mondkapje bij verplaatsing in de horeca, in het onderwijs of in de winkel;
    • een maximaal aantal bezoekers en een vaste zitplaats in bijvoorbeeld de horeca.

Samen verder: adviezen voor iedereen

Na bijna 2 jaar ervaring met de corona-aanpak, hebben we allemaal ervaren hoe moeilijk het is om met maatregelen om te gaan die ons dagelijks leven beperken. Gelukkig zijn er weer versoepelingen waardoor we onze activiteiten op de duikschool weer kunnen opstarten. Daarbij moeten we wel blijven opletten en elkaar helpen zodat we elkaar niet besmetten. Het virus is er nog steeds.
Daarom vragen we iedereen bij deelname aan clubactiviteiten bij de sportbeoefening, verstandig om te blijven gaan met de adviezen die de verspreiding van het virus beperken; zoals je ziek of verkouden bent of als iemand uit jouw huishouden positief op het coronavirus is getest, je niet deelneemt aan de clubactiviteiten en testen alvorens weer aan clubactiviteiten deel te nemen.

Wij en onze clubleden stellen dat bijzonder op prijs.

Het is helaas de verwachting dat dit het coronavirus nog langere tijd onder de bevolking aanwezig zal blijven. Daarom zullen wij de adviezen en maatregelen van het RIVM die de NOB opneemt in het Corona Protocol, die  er op gericht zijn om de gevolgen van deze virusuitbraak in te perken dan wel te vertragen overnemen ter bescherming van onze clubleden tijdens onze clubactiviteiten.

NOC NSF Protocol verantwoord sporten na 25 februari 2022: NOC NSF Protocol

webmaster

Met vrolijke duikgroet, Robbert-Jan Borger webmaster Mail: ledenadministratie@nob-duikschool-octopus.nl NOBnr.: 30757 / Onderwater Videograaf 2* NOB Instr.nr.: 4865 Service Technieker: Scubapro Level 1 & 2 Suunt L1 center Beuchat Maintenance-Technician-VFIRST-range Beuchat Full-Range-Technician-2021